KAYSERİ / KOCASİNAN - AVUKAT AHMET ULUCAN İLKOKULU

Eyl

1. sınıf öğrencilerimiz 05.09.2023 tarihinde saat 09:30 da okulumuz bahçesinde toplanarak öğretmenlerimizle tanışma yapılacaktır. Sınıflarımız ve okulumuz öğretmenlerimiz tarafından tanıtılıp görüşmeler yapılacaktır. Aşağıda belirtilen uyum haftası programı uygulanacaktır. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Sağlık,huzur,mutluluk ve başarıyla geçireceğimiz bir yıl diliyor ve ilginiz,anlayışınız,desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

1. Sınıf Kura programı 04/09/2023 tarihinde yapılacaktır..

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızı Sınıflarımızda Yapılan Hazırlıklarla Kutlamalara Başladık. Cumhuriyetimizi yaşatacak olan çocuklarımıza geleceğimiz olarak bakıyor ve özenle yetiştiriyoruz. Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez düsturu ile vatanımıza hizmet eden başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize teşekkür ediyoruz. Bayramımız kutlu olsun.